Categories
Jutut

Vaasan päivystävä apteekki -sivusto

Tein viime viikonloppuna sivuston, josta voi helposti nähdä mikä Vaasan apteekeista on päivystysvuorossa. Tavoitteena oli tuoda tieto mahdollisimman yksinkertaisesti esiin, koska nykyiset päivystystiedot pitää etsiä epäselvästä taulukosta, joka on varsinkin mobiililaitteilla aika tuskaista.

Päivitys: Sivusto poistettu, koska en jaksanut ylläpitää palvelinta

Tein viime viikonloppuna sivuston, josta voi helposti nähdä mikä Vaasan apteekeista on päivystysvuorossa. Tavoitteena oli tuoda tieto mahdollisimman yksinkertaisesti esiin, koska nykyiset päivystystiedot pitää etsiä epäselvästä taulukosta, joka on varsinkin mobiililaitteilla aika tuskaista.

Samalla pääsin myös testaamaan Laravelin Lumen micro-frameworkkia, joka alkuun vaikutti varsin kätevältä, mutta tiedostoja on liikaa omaan makuuni. Saman toiminnallisuuden olisi voinut jakaa kahteen tiedostoon ja se olisi silti täyttänyt tehtävänsä vallan mainiosti.

Sivusto löytyy osoitteesta vaasanpaivystavaapteekki.com.

Lähdekoodi on GitHubissa, palautetta voi antaa Twitterissä ja alta voi kuunnella Rancidia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.