Categories
Jutut

Vuosikatsaus: Neljä vuotta WordPressiä

Neljä vuotta while-looppeja ja ACF:ää, tosin hieman vähemmän kuin viime vuonna, sillä työni sisältää nykyään huomattavasti enemmän palavereita kuin aikaisemmin.

Mielenkiintoisimmat työt ovat olleet WooCommerce-integraatioita ja Vue.js-kikkareita, toivottavasti pääsen tekemään näitä myös jatkossakin.

Vapaa-aika

Omalla ajalla koodaamisessa olen ollut hieman aktiivisempi. Tein poikkeuksellisesti jotain jopa loppuun asti, päivänvalon näkivät  Chrome-laajennus MMArmy.com peliin sekä vaasanpaivystavaapteekki.com.

Salihommat ovat junnanneet turvallisesti paikallaan, ennätyksiä tulee yhä harvemmin ja vielä harvemmin kokonaisia onnistuneita mesosyklejä. Jim Wendlerin Grand Declaration of War -artikkeli soitti niin sanotusti kelloja, tarkoituksenani on ensi viikolla testata nykyiset maksimit ja aloittaa työt, jotta tulokset olisivat paremmat kuin nyt.

Seuraavat 12 kuukautta

Suurimmat tavoitteet ovat koodauksen ulkopuolella. Tarkoituksena on parantaa fyysistä kuntoa, penkata vihdoin 140kg ja lukea enemmän kirjoja. Tällä hetkellä lukulistalla on hieman sekalainen seurakunta: Henry Millerin Musta kevät, J. P. Pulkkisen Minä, Laura ja Gary Grant sekä Mark Masonin The Subtle Art of Not Giving a Fuck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.